lp til ny vinterjakke

Jeg har besluttet mig for en Canada Goose til Canada Goose Vest trods for stor eksponering, fakes osv. Ja ja, I know, men det er bare lige sdan en dejlig varm jakke jeg gerne vil have, s m se bort fra alt det og s synes jeg rent faktisk det er en pn jakke. Og ved ikke hvilke jakker der ellers er bde pne og varme p samme tid. Oplys mig endelig, hvis du sidder inde med god info : )

Jeg har luret p Canada Goose’ hjemmeside i 10 dage nu og er kommet frem til at det skal vre en af disse to modeller: Dawson eller Montebello.

Af farve vakler jeg mellem sort og mrkebl. Hjlp mig! Hvilken model og farve bliver jeg gladest for? Har du mske selv en af jakkerne eller har du bare en mening, s hit med den!

newyearnewweight20. januar 2013 kl. 11.46

Jeg synes du skal prve dem i en butik. De har vist ret forskellig pasform. januar 2013 kl. 12.01

Jeg vil anbefale en som dig en Fjllrven jakke. Har selv kbt en i r og jeg fryser ikke min overkrop, hvilket er usdvanligt for mig. Jeg fryser ALTID.

Det fantastiske ved fjllrvenen er at de bla. ikke har gte pelskrave. De sttter ikke den slags hvor dyret lever under kummerlige kr for at ende i lidt pynt til mennesket. Virkelig lkkert materiale og s er det skandinavisk (:Camilla Wedel Sivertsen20. januar 2013 kl. 12.03

Min Fjllrven er mrkebl i modellen Nuuk Parka str XS. januar 2013 kl. 13.34

Jeg er utroligt glad for min Five Seasons jakke med Hytec 5000 stof. Jeg fryser slet ikke nr jeg har den p (nrmest tvrtimod.). Men jeg er ISR glad for, at den gr ned over rven! Det betyder virkelig meget for mig nr jeg skal holde mig varm.

Den er helt sikkert billigere end Canada Goose og der er ikke en milliard andre der har den samme 😉

Dog er det ikke gte pels i kanten p htten jeg har knappet min af og overvejer lidt om jeg skal skifte den ud med en pelsrest fra skindhuset.

Jeg kan ikke rde dig til noget om Canada Goose jakkerne, da jeg intet kender til dem ud over deres priser. God jagt! :)Dyveke (Lornithorynque)20. januar 2013 kl. 13.38

BTW den jeg har er nr. 4 p denne liste:Gaia Cunin20. januar 2013 kl. 13.50

Hej Ulla

Jeg har den samme jakke som Camilla, og vil klart anbefale den. Prisen er sdan ca. det halve i forhold til Canada Goose. Og den er VARM!!!!!!

Nu bor du jo ikke i Danmark, men her har Canada Goose lidt det der , h skal passe p hvad jeg siger for ikke at stde nogen. Men rigtig mange indvandrer og den type piger som hnger ud bestemte steder har det mrke. Mange andre ogs, men mrket giver bare visse associationer. Hvilket Fjllrven ikke gr!